(20) 5-789-789

1042 Budapest, József Attila u. 77.

 

KOSÁR

0

Total: 0 Ft

 

GYIK – Gyakran Ismételt KérdésekI. Milyen szállítási módok vannak a Webáruházban?

A Szállítási mód a termék típusától és a megrendelés értékétől függ.
1. Standard kiszállítás
2. Ingyenes kiszállítás
3. Házhoz visszük a boltot

1. Standard kiszállítás
Alapesetben a Magyar Posta – a szokásos módon - szállítja ki megrendelését. Amennyiben úgy választ, fizethet  kiszállításkor is. Ebben az esetben a kiszállítás és a pénz beszedésének a díja 1000Ft, melyet a kézbesítőnek kell fizetnie.
2. Ingyenes kiszállítás
Amennyiben megrendelésének értéke eléri a 10.000Ft-ot, a kiszállítás költségét átvállaljuk. A kiszállítást változatlanul a Magyar Posta intézi
3. Házhoz visszük a boltot
Harmincezer forint vásárlási érték felett házhoz visszük a boltot! Ez egy komplex  szolgáltatás az Ön kényelméért:A kiválasztott terméket telefonos megbeszélés alapján több méretben kiszállítjuk, Ön felpróbálja, kollégánk a helyszínen alakítja, és Ön csak akkor vásárolja meg, amennyiben elégedett vele!

 


II. Probléma esetén hogyan reklamálhatok?

 

A TABOO márka alapfilozófiája, hogy tartós, értékes és kitűnő termékeket szállítson vásárlóinak! Alapértékünk és érdekünk, hogy Ön elégedett legyen a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Amennyiben ez még sincs így, kérem forduljon kollégáinkhoz a megadott lehetőségek bármelyikével.

Ön reklamálhat:


Személyesen:              1042 Budapest, Árpád út 88. - nyitvatartási időben
Telefonon:                   06-1-783-45-15

Mobilon:                      06-20-5-789-789 számokon -  nyitvatartási időben

Faxon:                       06-1-783-53-60

E-mailben:     A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen bármikor

Reklamációjára késlekedés nélkül reagálunk, gondját igyekszünk megoldani.

 

 

III.Hogyan kell kezelni az áruházat?

Az áruház elsősorban a személyes vásárlást segíti. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek több javaslatot, és információt nyújtani a termékekre vonatkozóan.


Böngészés


Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül  tájékozódhat termékeinkről. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek a kosárba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát, adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldal segít a  termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás és az ár található, illetve itt teheti kosarába a terméket.IV. Milyen keresési lehetőségek vannak?

A KERESÉS funkcióval egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.V. Hogyan rendelhetek?

1. Azonnali vagy gyors termékrendelés
2. Rendelés e-mailen keresztül
3. Telefonos megrendelés
4. Hagyományos megrendelés

Azonnali termékrendelés, Rendelés e-mailen vagy telefonon keresztül:

A termék oldalakról regisztráció nélkül –az azonnali rendelés gomb megnyomásával, vagy  e-mailen illetve telefonon keresztül - azonnal indíthat termékrendelést! Kérem, minden esetben adja meg a telefonszámát, hogy a rendelés részleteit tudjuk Önnel egyeztetni! Kérem, jelölje meg azt is, hogy mikor kereshetjük Önt telefonon!


Hagyományos megrendelés:

A regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadása után rendelhet. Lehet eltérő szállítási és számlázási címe, így ajándékot is küldhet. A kosarába helyezés után választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után a szoftver kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.


Általában minden megrendelés:

Weboldalunkról történő megrendelés, és  annak visszaigazolása nem szerződés, és előszerződésnek sem minősül. A szerződés kizárólag a megrendelt áruk kézhezvételekor jön létre. 
A honlapunkon feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az árak megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve ha azokat hibásan tüntettük fel, ilyenkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. 
A termékekről és az árakról részletesebb információért kérjük lépjenek velünk kapcsolatba.

A megrendelés akkor hatályosul, ha az online megrendelést e-mailben vagy telefonon munkatársunk visszaigazolja. Cégünk nem  felelős  az internetes hálózatban bekövetkezett hiba esetén, amely akadályozza a web üzemeltetést és a vásárlást, vagy bármilyen programhiba, technikai hiba vagy vis maior által rendszerünkben keletkezett hibáért, illetve  weblapunkon történt hibás elírásokért, téves adatokért.

A megrendelés feladásával a fogyasztó/megrendelő/ hozzájárul ahhoz, hogy a fogyasztó/megrendelő/ értesítése mellett a szállítási határidőt – a megrendelővel egyeztetve meghatározzuk, szükség esetén megváltoztassuk.
A megrendeléssel a fogyasztó a fent említetteket elfogadja és a szerződés elválaszthatatlan részének tekinti.

TABOO - Éld meg a vágyaidat!