(20) 5-789-789

1042 Budapest, József Attila u. 77.

 

KOSÁR

0

Total: 0 Ft

 

A Taboo Divatház 1999 óta van jelen Magyarországon, tevékenysége a férfi saját márkás termékek gyártatása és értékesítése. 

A cég folyamatosan bővül és terjeszkedik. A Taboo termékek ma már Európa szerte több helyütt megvásárolhatók. Számos ruházati bolt mellett, a legnagyobb kereskedőházak és áruházláncok tartoznak az állandó partnerei közé. 

 

 CÉGTÖRTÉNET

Botka Zoltán, - a Taboo Hungary Kft. ügyvezető-igazgatója - nyitotta meg és indította be, több mint harminc évvel ezelőtt a McGill ruházati céget, továbbá a Szívügy Öltöny Szalont, a mai nevén a MrSale-t. 

A későbbiekben megalapította a Taboo Hungary Kft-t, a Taboo márka magyarországi képviseletét. A fentiek közül több cég is piacvezető volt, vagy az ma is, a maga kategóriájában és termékeivel.

Ez alatt az idő alatt, rengeteg konkurensük, megingathatatlannak hitt konkurenciánk sajnos bezárt, vagy törpévé csökkent. A titkunk az igényesség, szakmánk már-már mániákus szeretete! Amire specializálódtunk, az a kimagasló minőség, utolérhetetlen ár-érték arány.

A kifinomult alapanyag és kellék választás, az alkalomnak és személyiségednek megfelelő, Téged minden pillanatban támogató, céljaid eléréséhez hozzájáruló, szándékaid segítő, kényelmes, tartós elegáns, vagy éppen lezser, casual ruházat tervezése, gyártása, forgalmazása.

 

Üzletpolitikánk

A kimagasló minőség, utolérhetetlen ár-érték arány.Termékeinket két márkával – a Taboo és az Est forgalmazzuk, két fő divatvonal szerint: Classic és Business Casual.

Kollekcióinkban figyelembe vesszük a külföldi kiállításokon szerzett információkat, ami a főleg a termék külső megjelenésében, a színekben, az alapanyagokban, és a „szabásvonalakban” jelenik meg.

A felhasználhatóság, a minőség szempontjából a kényelmes és csinos szabásminta elkészítése a mérvadó. Egy-egy új fazon végleges előállítása előtt három esetleg négy ruha is elkészül, lepróbáljuk, és a technikusok korrigálják, amíg a végleges, minden igényt kielégítő, magas színvonalú minta elkészül.

A termék vonzerejét növelik olyan többletszolgáltatások, mint az alapanyag gyűrődés-, illetve foltmentesítése, a testtel érintkező kelmék szellőzése, nedvszívó tulajdonsága, illetve a felsőruházat vízlepergetővé tétele. Ezek az elkészítési költséget, és így a vételárat a nyújtott használati értéktöbblethez képest szerényebb mértékben emelik.
A ruházati termék gyártatásunk kifejezetten az egyéni vásárlóink és partnereink igényeire tervezett a komplett kollekciók kialakítása, ruházati cikkek tervezése, saját általunk készített műszaki, technológiai dokumentáció alapján, minőségellenőreink által ellenőrizve történik.

Folyamatos minőség ellenőrzés

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk rá, hiszen a vásárlók figyelmét felkelteni sokkal könnyebb, mint megtartani azt hosszú távon. Cégünk, több mint 14 éve élvezi a vásárlók, megrendelők, forgalmazók bizalmát. 

Termékfejlesztés

A forgalmazók és vásárlók visszajelzései mellett a piac igényeinek és a divat változásainak elemzésére támaszkodunk. Cég filozófiánk szerint, az üzleti életben nem ellenfelekkel állunk szemben, hanem olyan versenytársakkal, akik minden pillanatban motiválnak minket a fejlődésre, megújulásra. A versenytársak tudását elismerjük, szakmai sikereiket értékeljük. 

 TABOO - Éld meg vágyaidat!  

 Taboo Hungary Kft. 
 Botka Zoltán

      

 Társaságunkról

 

A Társaság saját tervezésű kollekcióit férfi felső- és alsóruházati termékeket, öltözködési kiegészítőket forgalmaz. A termékskála, az alapítás óta folyamatosan változott, bővült. 

Induláskor a férfi üzleti öltözködés igényes, de ár érzékeny vevőkörét céloztuk meg, a felsőközép minőségi kategóriát nyújtó TABOO márkánkkal.

Mivel a változó divat kihívásainak mindenkor meg kell felelni, a termékek élettartama gyors lefutású: egy-egy termék rendszerint csak egyszer kerül be a kollekcióba.

Neves divattervezők bevonásával, korábban a szakmában dolgozó beszerzőink évtizedes és több tízmilliárdos forgalom lebonyolításán alapuló tapasztalatainak, piacismeretének figyelembevételével folyamatosan dolgozunk az új kollekciók kialakításán. 

 

Értékesítés

A TABOO márkájú ruházati termékeinket, általunk gyártatott kollekcióinkat forgalmazzuk kis- és nagykereskedelmi hálózatunkban, exporttal és Webáruházainkban értékesít.
  

A termékekhez felhasznált anyagok

A Taboo évente több mint háromszáz anyagféleségből állítja elő ruházati cikkeit, és különös gondot fordít az egyes termékcsoportokhoz illő, jó minőségű anyagok kiválasztására. 

Előnyben részesíti a természetes alapanyagú, kényelmes és korszerű textilféleségeket. Főleg olasz, szlovák és cseh alapanyagokkal dolgozunk, de kínálatunkban megtalálható a spanyol és német alapanyag is.  

 

Öltönyök

Az egy- és kétsoros, egy-, két-, három- vagy akár négygombos, öltönyök többféle fazonban készülnek. Ezért a klasszikus stílushívei és a sportos elegancia kedvelői egyaránt szeretik. A Taboo azonban nemcsak a vásárlói csoportok különböző ízlésvilágára figyel. A férfiak eltérő alkati arányainak megfelelően az öltönyök, zakók és nadrágok egy méreten belül háromféle méretállásban készülnek. Termékeink nagy része extra méretben is készül.

 Munkaruhák, egyenruhák

 Nagykereskedelmi megrendeléseket raktári értékesítés, előrendelés, vagy egyedi formában is ki tudunk elégíteni. A tervezését és gyártását is vállalja.Több tekintélyes cég és közintézmény jelentős nemzetközi vállalat és számos kisebb, többnyire a szolgáltató szférában tevékenykedő cég számára tervezett és készített komplett forma- és munkaruházatot. 

  
 KAPCSOLAT  

 

     Ügyfélszolgálat

             
taboo@
taboofashion.com 

06 20 5 789 789
Munkanapokon: 8-16 óráig
Szombaton: 9-12 óráig

TABOO DIVATHÁZ (Bolt)
Budapest IV. kerület (Újpest)
József Attila utca 77.
(Metrótól 2 perc)

Nyitva tartás
Munkanapokon 8-16 óráig
Szombaton 9-12 óráig 
Amennyiben ettől eltérő időpontban szeretnének jönni, akkor hívjanak fel a 20-9666789 telefonszámon (Botka Éva)

Taboo üzletek
Párkányi bolt

 Cégjegyzékszám: 01-09-998984

 


 Ügyvezető

  Botka Zoltán 

Telefon : +36-1-783-4515

E-mai: [email protected]

 

mosoly garancia

    

 

     

 

         

      

 

  
 

Térkép

Rendelje a Boltot házhoz!