(20) 5-789-789

1042 Budapest, József Attila u. 77.

 

KOSÁR

0

Total: 0 Ft


ZAKÓ MÉRETRE
 MINŐSÉGI VÁLOGATOTT ALAPANYAGOK
 

 A minőségi öltöny anyaga puha tapintású és nem tartalmaz poliésztert, kizárólag pamutot, gyapjút. A szövés sűrűségét egy számmal jelöljük, ami azt mutatja, hogy hány szál található 1 cm2 anyagban. A minőségi anyag esetében a 100s a minimális elvárás. Minőségi válogatott alapanyagokból készülnek öltönyeink, több mint 200 féle olasz szövetből tud nálunk választani öltönyéhez, mindig az aktuális trendet követve . A TABOO öltönyök fiatalos stílust képviselnek, extra kivitelezésű, válogatott olasz anyagból készülnek, egyszerűen "elegáns"!Hogyan működik? Mit kell tudnom?


Részletes információt kérek.

 

magicslider
Nem kell megalkudnia!
magicslider
Minden egyes részletében igazodik az Ön alakjához, így az öltönye...
magicslider
...pontosan a megfelelő hosszú, bőségű, a pontos méret miatt nem lóg vagy feszül az öltöny. TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK

 Nálunk gyártott zakója valóban olyan lesz, mintha Önre öntötték volna! Teljes körű kiszolgálással, családias hangulatban, személyre szabott szaktanácsadással személyiségéhez és igényéhez igazodunk. Akár szolid, elegáns, klasszikus, vagy modern szabású öltönyt szeretne választani, egyedileg méretre szabva készítjük el Ön számára.

  Tökéletes megjelenést biztosíthat viselőjének és ezt kizárólag a méretre készült ruházat tudja. Minden egyes részletében igazodik az Ön alakjához, így az öltönye pontosan a megfelelő hosszú, bőségű. A pontos méret miatt nem lóg vagy feszül az öltöny, kevésbé gyűrődik és mindig szép tartása van.

FINOM KIDOLGOZÁS

 Nem csak elegáns, de egy egészen más kategória. Ráadásul Önnek nem a szűk számú kínálatból, hanem végtelen számú választási lehetőségből lehet megtalálni a leginkább megfelelőt. Mind a szövet, mind a fazon, vagy a szabás technológiájában azt a lehetőséget választhatja, amelyik az Ön számára tökéletes. Nem kell megalkudnia. Ráadásul a méretre készült öltöny esetében azt a megoldást ajánljuk Önnek, amelyik valóban előnyös és nem azt, ami épp raktáron van.

 

 VÁRJUK ÜZLETÜNKBEN, AHOL KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL


FELPRÓBÁLHATJA MINTA ÖLTÜNYEINKET ÉS MEGNÉZHETI AZ ALAPANYAG VÁLASZTÉKOT.IV. kerület (Újpest) Budapest,

József Attila utca 77.magazin mail2 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

magazin-telefon2 (20) 5-789-789

magazin-telefon +36-1-783-4515

fax +36-1-783-5360

 

flexibleWebDesign purchase validation