Mire is jó a formaruha?

Milyen a praktikus, kényelmes, elegáns a céget képviselő munkaruházat?

 

A munkaruha funkciója több féle is lehet; védheti a dolgozót, az egyenruha, formaruha képviselheti a céget, kommunikálhat vele. A munkaruházat jelenthet védőruhát, melynél elsődleges szempont, hogy jól tisztítható legyen, valamint egy esztétikus formaruha, egyenruha az eleganciát is, mely az üzleti, társasági élet alapja, de a promóció része is lehet.

Amennyiben még nincs vállalkozásának megfelelő formaruha, munkaruha kollekciója, fontos eldönteni, hogy miért is szeretne munkaruha, egyenruha együttest cége dolgozóinak és mit üzenjen, a ruha az Ön cégéről.

A munkaruha, formaruha, egyenruha üzenete lehet: jó üzlet, vagyon, elegancia, profi szolgáltatás, harmónia, biztonság, stb. Amennyiben ez megvan, jöhet a tervezési folyamat. Hölgyek, vagy urak dolgoznak Önnél, karcsúk, vagy pocakosabbak, vagy is-is. Ez a munka ruha vonalvezetése, stílusa miatt fontos.

Jó, ha az egyenruha, formaruha színek is harmonizálnak a cége színeivel, logójával. Az anyag kiválasztásánál is figyelembe kell venni néhány dolgot, hol dolgoznak a kollégái; külső, vagy belső helyszínen, milyen munkát végeznek, mennyi mozgással jár a munkájuk. Ezek mind fontos tényezők, a munka ruha tervezésénél.

Mondja el nekünk a kívánságát, elképzeléseit. Mi felmérjük, a pontos igényeket, megtervezzük a kollekciót, egyedi egyenruha, formaruha darabokat készítünk, figyelembe véve a cég arculatát és a munka körülményeket, méretet veszünk és legyártjuk. A munkaruha gyártásánál, ha kell antisztatikus, vagy gyűrődésálló, esetleg teflonnal bevont anyagot alkalmazunk.

Amennyiben, az Ön vállalkozásának már van munkaruha, formaruha, egyenruha kollekciója, akkor a gyártási folyamatról, az árról érdeklődjön üzletünkben.Az Ön dolgozója, aki a formaruha viselője lesz, szívesebben vesz fel egy olyan ruhát, mely divatos, elegáns, komfortos. Magabiztosabbnak fogja magát érezni, mely érzés a siker elengedhetetlen feltétele.

Valósítsa meg vágyait, a mi segítségünkkel!
Tervezzük meg együtt, a cége arculatát tükröző formaruha, egyenruha, munkaruha együttest!

Akikkel már sikeresen együtt dolgozunk: Bosch, Elmű Nyrt., Fővárosi Vízművek, Paksi Atomerőmű, Tropicana Casinó.

Kérjen Árajanlatot!