Kinek nem inge, ....

  

elegans-stilus-taboo

Férfi ing, férfi póló betűrve, vagy lógatva?  És egyéb jó tanácsok …

 

Egy kedves férfi ismerősöm vetette fel a kérdést, igazából hogy kéne hordani a férfi inget, a férfi pólót, betűrve, vagy lógatva? Természetesen ez is alkalom, nadrág, cipő, és alkat függő.

 

 Pocakos férfiaknak, "lógatott ing"

A pocakosabb férfiaknak előnyösebb, ha lógatva hordják a férfi inget, vagy a férfi pólót, természetesen, csak ha az esemény megengedi a lazaságot. Amennyiben lógatva hordja az inget, akkor nem illik hozzá a zakó, illetve a férfi nyakkendő. A túl hosszú férfi ing, ami az ülepe alá ér, az etikett szabályai szerint, betűrendő.

 

Magas, vékony férfi

A magas, vékony testalkatú férfiakon esetlenül állhat; a kiengedett férfi ing, vagy a hosszabb fazonú kiengedett férfi póló. A világosabb színek optikailag nagyítanak, a sötétebbek karcsúsítanak. Ne hordjon nagyobb ruhadarabokat, mert azok még inkább, a vékony testalkatát hangsúlyozzák, kivéve, ha ez a cél.  A férfi rövid ujjú pólót, csak akkor lógassa, ha az nem ér le az ülepe felénél tovább.

 A férfi rövid ujjú ing, és a férfi nyakkendő, a „80”-as években volt nagy divat, de ma már nem túl szerencsés a kettő kombinációja.

Nyáron, ha kedveli a lezser stílust, akkor jó választás lehet, az egyszínű, csíkos, vagy kis mintás, de mindenképpen rövid ujjú férfi ing.

 

Szín választás

Jól válassza meg a színeket. Ha sötétebb a bőre, akkor sötétebb színű, vagy fénylő férfi inget, férfi pólót viseljen, ha világosabb, akkor a jeges, - vagy világosabb színeket viseljen. Vigyázzon, hogy ne legyen Paprika Jancsi, azaz lehetőleg háromnál több színt, ne viseljen. A férfi ing és a férfi póló is vasalandó, sajnos ezt nem lehet megúszni.

 

Rózsaszín férfi ing


A rózsaszín ing, megosztja az embereket. Sokan nőiesnek tartják, pedig a pink hosszú ujjú férfi ing, egy sötét színű öltönnyel, hozzá egy sötét férfi nyakkendő, nagyon elegáns tud lenni.

Amennyiben, nem személyesen vásárol, ha nem férfi ing webáruház katalógusából rendel, és nem tudja a méretét, tekintse meg a férfi ing mérettáblázat adatait. A férfi ing webshop tartalmaz, extra méretű férfi ing kollekciót is.

 

Makádi Liza

 

Taboo - Éld meg a vágyaidat!