bo ing 001

 
 
A férfi ing vásárlásnál gondot okozhat, az idő, a pénz, a méret, valamint hogy a becsomagolt férfi ing nem próbálható.
 
 

A férfi rövid ujjú ing, leginkább a nyári szezon sláger terméke. Igaz, hogy a zakó és a férfi rövid ujjú ing nem összeillő darabok, de egy laza lenvászon nadrággal, kényelmes, és igényes viselet.

 

A férfi hosszú ujjú ing, pedig alapdarab, hiszen megjelenésének, elengedhetetlen hozzátartozója, a tárgyalások, üzleti alkalmak, ünnepi események során.

 

Spóroljon időt és pénzt, vásároljon kényelmesen, szórakozva, az otthonából. Ha kérdése van, a kollégáink szívesen nyújtanak segítséget Önnek, emailen, chatten, vagy telefonon is.

 

Az ing webshop tartalmazza az akciós férfi ingek széles választékát is, így anélkül, hogy a lakásából, vagy az irodájából kilépne jelentős összeget spórolhat meg. 

 

 

 

További előnye, hogy az oldalunkon, a teljes öltözékét, vagy esetleg a szezonális kollekcióját is kialakíthatja.

 

Ebben segítséget nyújthat, az egyedülálló szolgáltatásunk is, melynek lényege, hogy "házhoz viszük a boltot"!Ezzel a lehetőséggel bárki élhet, aki Budapesten 35.000 Ft feletti rendelést ad le, vidéken pedig 100.000 Ft feletti rendelés esetén.

Ezt  akkor ajánljuk, ha bizonytalan a rendelésében. Ilyenkor több méretet is kiszállítunk, valamint kérésre, akár több színben, fazonban is van lehetősége felpróbálni, az Ön által kiválasztott termékeket.

 

 A férfi ing webshop kínálatából történő rendeléskor, javasoljuk, tekintse meg a férfi ing mérettáblázat adatait! Amennyiben nem biztos, a méretében, kérje kollégánk segítségét.

 Az ing webshop tökéletes segítség lehet, abban az esetben is, ha a cég alkalmazottainak szeretne nagyobb számban, többféle méretben rendelni a férfi ingek közül.

 Így a kollégákkal egyeztetve választhatja ki a mindenki által szívesen hordott férfi ing darabokat, stílusban, színben. A férfi ing mérettáblázat segítségével, pedig az összes munkatársának megrendelheti a méretben passzoló férfi ing viseletet. Ilynekor érdemes igénybe venni a fent említett ingyenes szolgáltatásunkat.

 

 

 

Cikkeinkben olvashat arról, hogy milyen a jó férfi ing, szabásra, színre, milyen kiegészítők illenek egyes darabokhoz, valamint milyen alkalmakra, milyen férfi ing a megfelelő választás.

Kellemes vásárlást, a cikkekhez pedig jó szórakozást kívánunk! 


Taboo - Éld meg a vágyaidat!