A harisnya mellett ügyeljen a zárt cipőre is, hiszen nemcsak a lábat, de a lábfejet sem illik mutogatni.

Ősszel pedig, az időjárás miatt ismételten szükségessé válik a magánéletben is a női harisnya viselete.A női harisnya darabokból nem árt legalább, egy tucattal tartani otthon, külön a hivatalos megjelenésre és a magánélet színtereire is. Hiszen, Murphy törvényei alapján, az első kezünkbe akadó harisnya, biztos, hogy felszalad, kilyukad.

Ma már a női harisnya széles, szinte zavarba-ejtő választékával találkozhat az üzletben.Ön, mi alapján választja ki, a megfelelő harisnya darabokat?

Egy-egy alkalomra vásárol, vagy időnként felújítja a női harisnya készletét? Amennyiben, nem szeretne kellemetlen meglepetésként, indulás előtt szembesülni azzal, hogy nem tud elindulni, mert nincs harisnya- felszaladt, kilyukadt, elfogyott-, akkor időnként érdemes átnézni az otthoni darabokat.  Semmiképp nem hiányozhat a készletből, a megfelelő számú testszínű, vagy egyszínű – fekete, bézs drapp- harisnya.

Amennyiben Ön a magánéletben is harisnya párti, akkor az életkora (pl.: a csíkos térdharisnya, inkább az iskoláslányok viselete), életvitele, testalkata és a ruhatára alapján válasszon harisnyát.

Ma már remek alakformáló női harisnya darabok kaphatók, melyek segítségével kis optikai csalással nyújtható az alak, karcsúsítható a láb. Ha Ön bátrabb, szeret kísérletezni, akkor a mintás, csíkos, színes harisnyák Önre várnak. A nagy mintás, keresztbe csíkos darabok szélesítik, erősítik a lábat, molettebb hölgyeknek nem ajánlottak.

A gyönyörű női láb vonzza a tekintetet, ezért különösen figyeljen oda mikor-milyen harisnya kerül a lábára. Érdemes, indulás előtt egy tartalék harisnya darabot elrejteni a retikülbe.

 

Makádi liza

 

Taboo - Éld meg a vágyaidat!